Міні-огляд на Zhiyun Weebill 3 | Блог MotoStuff

22 червня 2022

Вершина творчості

Компанія Zhiyun любить експериментувати та пропонувати сміливі ідеї, за що її полюбило багато фотографів та відеографів. Модель Weebill стала певним відкриттям у світі стедікамів, оскільки пропонує дуже новий досвід роботи з великими камерами. Пристрій розроблено таким чином, що залишається унікальним у своїй конструкції, але при цьому відповідає всім канонам стедікамо-будівлі. Саме тому у світ вийшла нова модель — Zhiyun Weebill 3.

Це вже 4 версія з лінійки. Сама ж лінійка - успішний досвід компанії Zhiyun, в якому виробник пробує різні інновації. А характерне винесення — ключова фішка даних моделей. Новинка отримала оновлений дизайн Sling 2.0 - ще краще ергономіка, вбудований мікрофон та інші цікаві особливості.

Ергономіка Zhiyun Weebill 3

Система sling 2.0 включає три важливі конструктивні вдосконалення:

  • унікальну L-подібну рукоятку, яка ще стійкіша в положенні стоячи;
  • нова опора для зап'ястя;
  • висувне кріплення для ременя.

Виходячи з досвіду роботи зі стедикамами, можна сміливо припустити, що опора для зап'ястя значно знизить втому і дозволить комфортно користуватися стедікамом більш тривалий час.

На рукоятці, для швидкої зміни режимів, є кнопки під великий палець, а також міні-джойстик для керування рухами, а також клавіша старт/стоп та колесо, які можна налаштувати відповідно до переваг режимів зйомки та параметрів.

Особливості Zhiyun Weebill 3:

  • Покращена конструкція.
  • Висувна рукоятка, упор для зап'ястя.
  • Вбудований мікрофон.
  • Вбудована підсвітка.
  • Автономність до 21 години.
  • Сенсорний OLED-дисплей 0.96".
  • Швидкозйомні площадки.
  • Оскільки виробник позиціонує цей стедикам професійним пристроєм, то і вбудований мікрофон, і світлодіодне підсвічування на 1000 люмен стануть відмінними помічниками у професійній зйомці.

    Zhiyun Weebill 3 має підсвічування з кольоровим регулюванням температури. Завдяки технології Lumen Amplifier, Weebill 3 забезпечує професійне підсвічування без додаткових аксесуарів.

    Максимальний світловий потік: 1000 люкс

    CRI 90+

    Кольорова температура 2600 - 5400 К

    Вбудований Hi-Fi мікрофон дозволить чітко і безперебійно записувати звук, має спрямовану кардіоїду та має функцію шумозаглушення.

    Автономність

    Порівняно з попередньою версією, в Zhiyun Weebill 3 використовується більш автономний акумулятор, ємністю 7800 мАг, який тепер забезпечує до 21 години роботи. За допомогою швидкої зарядки PD (0-100% за 2 години) та паралельної зарядки підключених камер (5В/1А).

    Швидкознімна система Zhiyun включає подвійну швидкознімну пластину з вбудованим магнітом. А камера вимагає балансування лише один раз, потім її можна повторно монтувати та закріплювати легко, швидко та зручно без повторного балансування.

    Унікальні аксесуари

    Zhiyun пропонує широку екосистему аксесуарів TransMount для розширення функціональності Zhiyun Weebill 3. Комбінація стедикаму з передавачем зображення TransMount та візуальним контролером MasterEye VC100 дозволяє режисерам контролювати зйомку за допомогою бездротової передачі зображення та регулювати параметри, такі як фокусування та масштабування за допомогою дистанційного керування.